ΠΟΕΣ:Έφτασε η ώρα επιστροφής των αναδρομικών μας - απόφαση δικαιοσύνης

ANADROMIKA DIKASTHRIO
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι.
Αναμένοντας την απόφαση του Τριμελούς Συμβουλίου Συμμόρφωσης του Συμβουλίου της Επικρατείας, στο οποίο πρώτη από όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις προσέφυγε η Ομοσπονδία μας, σας γνωρίζουμε ότι, εντός του μηνός Ιουλίου του τρέχοντος έτους, δικάζονται οι πρώτες αγωγές των στρατιωτικών, μελών πρωτοβάθμιων Ενώσεων - μελών μας, που κατατέθηκαν το έτος 2014, αξιώνοντας την καταβολή των οφειλόμενων αναδρομικών ενός εκάστου, που γεννήθηκαν από την πλημμελή συμμόρφωση του δημοσίου, στην υπ΄ αριθμ. 2193/2014 απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ, που κέρδισε και πάλι η Ομοσπονδία μας.
Με την έκδοση της απόφασης, θα χαρούμε να ανακοινώσουμε τα ονόματα των συναδέλφων που θα κληθούν να λάβουν τα ποσά που τους αναλογούν, τα οποία παρανόμως παρακρατήθηκαν και εξακολουθούν να παρακρατούνται από το Ελληνικό δημόσιο.
Σας καλούμε να συστρατευτείτε μαζί μας και να εγγραφείτε στις υγιείς Ενώσεις στρατιωτικών, μέλη της Π.Ο.Ε.Σ.. Η μάχη συνεχίζεται και οι νίκες θα είναι πολλαπλές. Ας είσαι και εσύ μία και ένας από αυτούς που θα μοιραστούν τα λάφυρα.   
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά