Αποχώρησαν από τα διόδια Πολυμύλου οι στρατιωτικοί του ΝΑΤΟ

Αποχώρησαν από τα διόδια Πολυμύλου οι στρατιωτικοί του ΝΑΤΟΜπλόκο έστησαν διαδηλωτές του ΚΚΕ

Mε «όπισθεν» έφυγαν, λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα, οι στρατιωτικοί του ΝΑΤΟ, από τα διόδια Πολυμύλου Κοζάνης, στην Εγνατία Οδό, τα οποία είχαν «μπλοκάρει» διαδηλωτές του ΚΚΕ τόνισε, μιλώντας, στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων,
ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, Σωτήρης Ζαριανόπουλος.
Η αυτοκινητοπομπή, αποτελούμενη είκοσι οχήματα και δυο λεωφορεία, εισήλθε στην Ελλάδα από την Αλβανία, προκειμένου να λάβει μέρος στην άσκηση του ΝΑΤΟ «Noble Jump».

Οι διαδηλωτές απέκλεισαν τα διόδια με οχήματα και σχημάτισαν ανθρώπινη «αλυσίδα», ενώ τα υπόλοιπα διερχόμενα οχήματα περνούσαν κανονικά, με κατεύθυνση προς Βέροια και Θεσσαλονίκη. Η κινητοποίηση κράτησε περίπου 5 ώρες, από τις 14:30 έως τις 19:30, ενώ το στρατιωτικό κονβόι κατευθύνθηκε προς την πόλη της Κοζάνης, ενώ υπάρχει ενδεχόμενο να κατευθυνθεί προς την Αλεξανδρούπολη από άλλη διαδρομή.

Πηγή φωτογραφίας: 902.gr

Πηγή: http://www.greek-inews.gr/2017/06/apochorisan-apo-ta-diodia-polimilou-i-stratiotiki-tou-nato.html#ixzz4isNbZOae
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου