Ξενάγηση στο Στρατιωτικό Μουσείο Διδυμοτείχου

Ξενάγηση στο Στρατιωτικό Μουσείο Διδυμοτείχου (video)Με μια ξενάγηση στο Στρατιωτικό Μουσείο Διδυμοτείχου και σε ιστορικά σημεία της πόλης και της περιοχής, κλείνει για την ΕΡΤ3 η ενότητα θεμάτων που επιμελήθηκε ο δημοσιογράφος Νίκος Λαδιανός στο σύντομο οδοιπορικό του στο νομό Έβρου.

Ξεκινώντας από το πολύ ενδιαφέρον Στρατιωτικό Μουσείο Διδυμοτείχου και φτάνοντας μέχρι το εξαιρετικά αναπαλαιωμένο φρούριο του Ιωάννη Καντακουζηνού στο Πύθιο, τον γνωστό Πύργο, το κανάλι της Βόρειας Ελλάδας παρουσιάζει γνωστές και άγνωστες πτυχές της ιστορίας της πόλης και γτης περιοχής.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΞΕΝΆΓΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ


evros-news

Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου