Συμμετοχή της ΣΙ στην 8η Διεθνή Εβδομάδα Στρατιωτικών Ακαδημιών

Από την Τετάρτη 24 έως και την Κυριακή 28 Μαΐου 2017, αντιπροσωπεία της Σχολής Ικάρων (ΣΙ), αποτελούμενη από έναν Αξιωματικό και δύο (2) τεταρτοετείς Ίκαρους, συμμετείχε στην 8η Διεθνή Εβδομάδα (8th International Week) Στρατιωτικών Ακαδημιών, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Αεροπορική Ακαδημία της Δημοκρατίας της Κορέας (ROKAFA).
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις στην αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη (DMZ) μεταξύ Βόρειας και Νότιας Κορέας, στην 19η Πτέρυγα Μάχης της ROKAF με αεροσκάφη F-16, καθώς και στην αεροπορική ακαδημία (ROKAFA) όπου, μεταξύ των άλλων, πραγματοποιήθηκε σεμινάριο/ανταλλαγή απόψεων σχετικά με την στρατιωτική εκπαίδευση και αγωγή στις αντίστοιχες αεροπορικές ακαδημίες των χωρών που συμμετείχαν.Εκτός από την Ελλάδα συμμετείχαν αντιπροσωπείες από την Αυστραλία, τη  Γαλλία, την Ινδονησία, τη Νέα Ζηλανδία, την Ο.Δ Γερμανίας, την  Ολλανδία, το Περού, τη Σουηδία και την Ταϊλάνδη.
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου