3ΜΕΛΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ


3MELES-STE
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σας γνωρίζουμε ότι την 31η Μαΐου 2017 συζητήθηκε ενώπιον του Τριμελούς Συμβουλίου Συμμόρφωσης του Συμβουλίου της Επικρατείας, η από 20-2-1017 αίτηση της Ομοσπονδίας μας, με την οποία ζητείται: α) να διαπιστωθεί η μη συμμόρφωση της Διοίκησης προς την υπ’ αριθμ. 1125/2016 απόφαση της Ολομελείας του Συμβουλίου της Επικρατείας και β) να κληθεί η Διοίκηση σε άμεση πλήρη συμμόρφωση προς της ως άνω δικαστική απόφαση.
Η Ομοσπονδία μας, ως νόμιμη εκπρόσωπος των εν ενεργεία στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, είναι η μόνη που προσέφυγε μέχρι στιγμής από όλα τα όργανα εκπροσώπησης των εν ενεργεία στρατιωτικώς οργανωμένων σωμάτων, θέτοντας έμπρακτα όλα τα όργανα της Πολιτείας ενώπιον των ευθυνών τους, για τη συνεχιζόμενη σε βάρος των στρατιωτικών παρανομία, παρά τις περί του αντιθέτου απόψεις που κατά καιρούς ακούγονται και εξαντλούνται σε «μαχητικές» φωτογραφίες.
Η απόφαση του ως άνω Τριμελούς Συμβουλίου Συμμόρφωσης του ΣτΕ θα μας κοινοποιηθεί με σχετικό πρακτικό του, οπότε και θα ενημερώσουμε άμεσα. 
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου