Εκπαιδευτική Επίσκεψη της ΣΤΥΑ στο 251ΓΝΑ/ΚΜΗ

Την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017, οι Δόκιμοι Ιης και ΙΙης τάξης της Σχολής Τεχνικών Υπαξιωματικών Αεροπορίας (ΣΤΥΑ), Ειδικότητας Πληροφορικής, επισκέφτηκαν το Κέντρο Μηχανογράφησης (ΚΜΗ) του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας (251ΓΝΑ), στο πλαίσιο προγραμματισμένης εκπαιδευτικής επίσκεψης.
Τους μαθητές της Σχολής υποδέχτηκαν ο Α΄ Υποδιοικητής του 251ΓΝΑ, Ταξίαρχος (ΥΙ) Γεώργιος Ζλατάνος και ο Διοικητής του 251ΓΝΑ/ΚΜΗ, Αντισμήναρχος (ΜΗ) Νικόλαος Μπατζάκης, ο οποίος τους ενημέρωσε για την οργάνωση και τις δραστηριότητες του Κέντρου και στη συνέχεια επισκέφτηκαν τους χώρους του.
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου