Μουζάλας: Η Ευρώπη άργησε να ανταποκριθεί. έχουμε στείλει 20000 πρόσφυγεςΣτην ερώτηση της δημοσιογράφου και ιδιοκτήτριας των Στρατιωτικών θεματων απάντησε ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας , για την ισότητα των ευρωπαικών χωρών στο θέμα των προσφύγων και τον αροθμό που έχουν δεχθεί επίσημα οι υπόλοιπες χώρες και δυστηχώς το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ επιβεβαιώθηκε καθώς ο ίδιος απάντησε ότι οι Ευρωπαϊκές χώρες άργησαν πολύ να ανταποκριθούν, η Ελλάδα έχει στειλει 19.000 -20000 και θα πάρουν άλλους τόσους.
Υπάρχουν κράτη- μέλη που σαμποτάριζαν αποφάσεις και κράτη -μελη που δεν δέχονται.
Η Τουρκία είπε κρατάει την συμφωνία και δέχεται πίσω και όλα αυτά για αύξηση ροών δεν στέκουν για 60, 80 άτομα... Ψυχραιμία είπε....
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου