Τον έψαχνε η Αστυνομία, ο Στρατός και η οικογένεια του και αυτός έβλεπε τον τελικό ΠΑΟΚ – ΑΕΚ


Επέστρεψε στη Κύπρο ο 19χρονος εθνοφρουρός που για μέρες είχε να δώσει σημεία ζωής. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο νεαρός αφού έλαβε υπηρεσιακή άδεια από την μονάδα που υπηρετεί, ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη μέσω του παράνομου αεροδρομίου της Τύμπου και από εκεί στην Ελλάδα.

Ο εθνοφρουρός πήγε στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στον Βόλο όπου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου διεξήχθη ο τελικός κυπέλλου Ελλάδας, μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.  Ο νεαρός φαίνεται να επέλεξε τη διαδρομή κατεχόμενα – Κωνσταντινούπολη – Ελλάδα αφού δεν είχε εξασφαλίσει άδεια εξόδου από τη Κύπρο, όπως απαιτείτε για τους εθνοφρουρούς που υπηρετούν στην Εθνική Φρουρά.  

http://www.chnews.com.cy
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου