ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΥΣΕΚ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΕΝΣΤΟΛΟΥ

Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελλήνιου Συνδέσμου Στρατιωτικών Ειδικής Κατάστασης (ΠΑ.ΣΥ.Σ.Ε.Κ.), αποφασίστηκε η συνεργασία με την νομική εταιρία ¨Ο Συνήγορος του Ενστόλου¨.

Η εταιρία απαρτίζεται από δικηγόρους με πλήρη γνώση του νομικού πλαισίου σε όλα τα θέματα και κυρίως στα θέματα υγείας. Θα παρέχει την υποστήριξη της σε κάθε είδους ανάγκη νομικής φύσεως που θα προκύπτει στον Σύνδεσμο αλλά και σε όποιο από τα μέλη του επιθυμεί, σαν φυσικό πρόσωπο και με έκπτωση κατά περίπτωση.

Τα στοιχεία επικοινωνίας με την εταιρία είναι τα εξής:
Τηλ.: σταθερό: 210-244-5186 και κινητό: 698-731-8178
Δνση: Λεωφ. Δημοκρατίας 29 - Αχαρνές - Αττική ΤΚ 13675
email: info@militarylegalfirm.gr

Σύμβουλος του Συνδέσμου, θα είναι ο Διευθυντής της εταιρίας ¨Ο Συνήγορος του Ενστόλου¨ κ. Ηλίας Γκρίτσης (τηλ. 6987318178).
Διαβάστε περισσότερα: http://www.pasysek.com/
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου