Βίντεο απο την Λάρισα απο τον εορτασμό του Αγίου Αχιλλίου

Χιλιάδες Λαρισαίων συμμετείχαν τη Δευτέρα στις λατρευτικές εκδηλώσεις για τον Πολιούχο της πόλης Άγιο Αχίλλιο.
Μετά το πέρας της Πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας πραγματοποιήθηκε περιφορά του Ιερού Λειψάνου και της Εικόνας του Αγίου, από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό μέσω των οδών Μανωλάκη – Κύπρου προς την Κεντρική Πλατεία και από εκεί διά των οδών Φιλελλήνων – Βενιζέλου προς τον Ιερό Ναό Αγίου Αχιλλίου.
Μετά το τέλος της Εορτής η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν. Λάρισας και ο Εμπορικός Σύλλογος παρέθεσαν στην αίθουσα του Επιμελητηρίου προς τιμή των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών, των φορέων και του Λαού της πόλης.
Δείτε βίντεο:


Δείτε φωτογραφίες:

newsroom onlarissa.gr / φωτο: onlarissa.gr


Πηγή: http://www.onlarissa.gr/2017/05/15/chiliades-lariseon-stis-ekdilosis-gia-ton-eortasmo-tou-agiou-achilliou-foto-video/
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου