Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ειδικών Δυνάμεων θα συμμετέχει στις εκδηλώσεις απελευθέρωσης της Κομοτηνής

Στις 14 Μαΐου κάθε χρόνο γιορτάζεται η απελευθέρωσή της Κομοτηνής από το Βουλγαρικό ζυγό. Είναι η Εθνική τοπική εορτή απελευθέρωσης της πόλεως.
Φέτος, Κυριακή στις 14 Μαΐου 2017, σύσσωμη η Διοίκηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων και οι Λέσχες των Ειδικών Δυνάμεων της, θα συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις απελευθέρωσης της Κομοτηνής, προς τόνωση του ηθικού αλλά και εξύψωσης του Εθνικού φρονήματ...ος των κατοίκων της πόλεως.
Με επικεφαλής τον Πρόεδρό της, Σχη ε.α. Δημήτρη Γεωργάκη και με αντιπροσωπείες καταδρομέων από τις Λέσχες Ειδικών Δυνάμεων, της
Λάρισας – Τρικάλων - Πέλλας – Ημαθίας – Θεσσαλονίκης – Χαλκιδικής - Σερρών – Καβάλας και Έβρου θα συμμετάσχει στις Εθνικές εορταστικές εκδηλώσεις απελευθέρωσης της Κομοτηνής, (την Επίσημη Δοξολογία, Επιμνημόσυνη Δέηση, κατάθεση στεφάνων και συμμετοχή στην παρέλαση) με δύο Ουλαμούς των 24 καταδρομέων, που συγκροτήθηκαν από τις παραπάνω Λέσχες και τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων της Ροδόπης “ Οχυρό Νυμφαίας”, που έχει και την ευθύνη συν διοργάνωσης με την Ομοσπονδία.
Από το απόγευμα του Σαββάτου θα γίνει η συγκρότηση των Ουλαμών παρελάσεως στην Θεσσαλονίκη, όπου θα πραγματοποιηθεί και δοκιμαστική και τα ξημερώματα της Κυριακής με πούλμαν θα κινηθούν άπαντες από Θεσσαλονίκη προς Κομοτηνή, για τη συμμετοχή στην παρέλαση και τις λοιπές εκδηλώσεις.
Στην αποστολή θα συμμετάσχει ο Πρόεδρος και το ΔΣ της “ Εθνικής Ομάδας 21 Μακεδονίας – Θράκης “.
Ψηλά – ψηλά τα πράσινα μπερέ.
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου