Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ειδικών Δυνάμεων θα συμμετέχει στις εκδηλώσεις απελευθέρωσης της Κομοτηνής

Στις 14 Μαΐου κάθε χρόνο γιορτάζεται η απελευθέρωσή της Κομοτηνής από το Βουλγαρικό ζυγό. Είναι η Εθνική τοπική εορτή απελευθέρωσης της πόλεως.
Φέτος, Κυριακή στις 14 Μαΐου 2017, σύσσωμη η Διοίκηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων και οι Λέσχες των Ειδικών Δυνάμεων της, θα συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις απελευθέρωσης της Κομοτηνής, προς τόνωση του ηθικού αλλά και εξύψωσης του Εθνικού φρονήματ...ος των κατοίκων της πόλεως.
Με επικεφαλής τον Πρόεδρό της, Σχη ε.α. Δημήτρη Γεωργάκη και με αντιπροσωπείες καταδρομέων από τις Λέσχες Ειδικών Δυνάμεων, της
Λάρισας – Τρικάλων - Πέλλας – Ημαθίας – Θεσσαλονίκης – Χαλκιδικής - Σερρών – Καβάλας και Έβρου θα συμμετάσχει στις Εθνικές εορταστικές εκδηλώσεις απελευθέρωσης της Κομοτηνής, (την Επίσημη Δοξολογία, Επιμνημόσυνη Δέηση, κατάθεση στεφάνων και συμμετοχή στην παρέλαση) με δύο Ουλαμούς των 24 καταδρομέων, που συγκροτήθηκαν από τις παραπάνω Λέσχες και τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων της Ροδόπης “ Οχυρό Νυμφαίας”, που έχει και την ευθύνη συν διοργάνωσης με την Ομοσπονδία.
Από το απόγευμα του Σαββάτου θα γίνει η συγκρότηση των Ουλαμών παρελάσεως στην Θεσσαλονίκη, όπου θα πραγματοποιηθεί και δοκιμαστική και τα ξημερώματα της Κυριακής με πούλμαν θα κινηθούν άπαντες από Θεσσαλονίκη προς Κομοτηνή, για τη συμμετοχή στην παρέλαση και τις λοιπές εκδηλώσεις.
Στην αποστολή θα συμμετάσχει ο Πρόεδρος και το ΔΣ της “ Εθνικής Ομάδας 21 Μακεδονίας – Θράκης “.
Ψηλά – ψηλά τα πράσινα μπερέ.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά