ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ε.Σ.ΠΕ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Με αφορμή τον σχολιασμό συνέδρου που μετείχε στο συνέδριο της Π.Ο.Ε.Σ την 1η και 2α Απριλίου 2017, μιας και ήμουν ένας από τους αποδέκτες του σχολιασμού, αξίζουν οι εξής παρατηρήσεις: Προφανώς κάποιοι ενοχλήθηκαν από τις κατατεθείσες από εμένα ενστάσεις, αλλά και από με τις επιταγές για διαφάνεια  και νομιμότητα, αρχές τις οποίες πρεσβεύουμε στην Ε.Σ.ΠΕ.Θ.

Αν μη τι άλλο, τα εν λόγω προσβάλουν κάποιους από τους συνέδρους που παραβρέθηκαν και έπραξαν νομίμως , καταθέτοντας τις ενστάσεις τους, με τις οποίες θεωρούσαν ότι τα πεπραγμένα του συνεδρίου δε συμπορεύονταν  με το πνεύμα του Νομοθέτη.

Αγαπητοί συνάδελφοι δεν είναι πρωτοφανές σε ένα συνέδριο να κατατίθενται ενστάσεις. Στη συγκεκριμένη περίπτωση το πρωτοφανές ήταν το γεγονός να υποβάλλονται ενστάσεις και να μην επιστρέφονται από το Προεδρείο με την υπογραφή ως παρελήφθη, αλλά απαντώντας ως εξής: «θα σας δοθούν τα πρακτικά του συνεδρίου μέσα στα οποία θα εμπεριέχονται και οι ενστάσεις σας».

Η αλήθεια είναι ότι όταν καταθέτεις κάτι οπουδήποτε, παίρνεις απόδειξη παράδοσης εγγράφου κ.ο.κ. Απορίας Άξιο είναι ότι και ο νομικός σύμβουλος της Ομοσπονδίας που παρίστατο στο συνέδριο είχε ακριβώς την ίδια άποψη, οπότε και τη σεβαστήκαμε καθότι έγκριτος νομικός γνώριζε καλύτερα απ’ όλους μας.

Διάβασα προχθές δημόσια, σχόλιο από σύνεδρο ότι οι ενστάσεις αποσύρθηκαν ενυπογράφως. Θα παρακαλούσα το συγκεκριμένο σύνεδρο να κοινοποιήσει σε όλους την υπεύθυνη δήλωση όπως επικαλείται που έδωσα μαζί με την υπογραφή μου ότι ζήτησα να αποσυρθούν οι ενστάσεις μου.

Θα τον συμβούλευα να ανακαλέσει διότι τα γραπτά μένουν και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως άλλοθι για οτιδήποτε ήθελε προκύψει. Πιστεύω πως πρέπει να υπάρχουν όρια όσον αφορά τα τεκτενόμενα στη συλλογική έκφραση των στρατιωτικών, αλλιώς η δημιουργία εντυπώσεων δεν έχει χώρο στις Ένοπλες Δυνάμεις, πόσο μάλλον στο χώρο της συλλογικής έκφρασης των Στρατιωτικών.


Με εκτίμηση,


Στέφανος Κουκουράβας
Πρόεδρος Ε.Σ.ΠΕ. Θεσσαλίας
6983531360
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά