Η πρώτη Ανάσταση στο φυλάκιο του Αγίου Ευστρατίου


 Σε κλίμα χαρμόσυνη ο Πατήρ Ιωάννης Γκέγκας, εφημέριος Ι.Ν. Ιησού Χρίστου Γεννήσεως Αγίου Ευστράτιου τέλεσε την καθιερωμένη ακολουθία της Αναστάσεως στο φυλάκιο του νησιού, μαζί με τον Αρχιφύλακα και  Υπαρχιφύλακα και 14 ΣτρΣατιώτες που τελούν την θητεία τους.

Μετά το Χριστός Ανέστη, ο Ιερέας ευλόγησε τα κόκκινα αυγά και τσούγκρισε με τους στρατιώτες.   Εκ μέρους του νησιού προσέφερε τσουρέκια και κουλούρια που έφτιαξαν οι γυναίκες του Αή Στράτη.
Πραγματοποιήθηκε τηλεφωνική επικοινωνία του Πατήρ Ιωάννη με τον Διοικητή ΔΑΝ Αγίου Ευστρατίου Ταγματάρχη Πάρις Ντάφη, και ευχήθηκε Χριστός Ανέστη και εν συνεχεία ευχήθηκε σε όλους τους στρατιώτες, το καλός πολίτης και τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους στο νησί.
Ο Πατήρ Ιωάννης σε κλίμα ιδιαίτερα χαρμόσυνο για να ξεκουράσει τον μάγειρα ανέλαβε την τελειοποίηση της καθιερωμένης μαγειρίτσας, σύμφωνα με τις Αγιοστρατίτικες  Συνταγές


Ευχαριστούμε θερμά τον Κωνσταντίνο Σινάνη για το ρεπορτάζ

http://www.limnosreport.gr/
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου