Σχέδιο Νομου του ΥΠΕΘΑ για διαβούλευση ,δινει αποστρατευτικό βαθμό Ανθλγου στους ΕΜΘ

Ρύθμιση για την απονομή του αποστρατευτικού βαθμού του Ανθυπολοχαγού στους ΕΜΘ, περιέχει το νομοσχέδιο του ΥΠΕΘΑ που βγήκε στη διαβούλευση και αποτελεί δικαίωση του Πανελλήνιου Συλλόγου Αποστράτων Εθελοντών Μακράς Θητείας  που είχε ζητήσει για ηθικούς λόγους να δοθεί ο καταληκτικός βαθμός του Ανθυπολοχαγού στους Εθελοντές Μακράς Θητείας.


ΕΔΩ το υπο διαβούλευση Σχέδιο Νόμου


και ΕΔΩ  η Αιτιολογική εκθεση

http://psaemth.blogspot.gr/2017/04/blog-post_6.html

Απομένει να το δούμε σε ΦΕΚ πλεόν!!
Ο ΠΣΑΕΜΘ ευχαριστεί τον κ.ΥΠΕΘΑ για την ευαισθησία που έδειξε στο αίτημα μας , που με τη νομοθετική αυτή ρύθμιση επιλύει ένα  πρωτίστως  ηθικό θέμα που απασχολεί τους ΕΜΘ.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά