Πήραν τα ξίφη μετά την αποστρατεία τους!!

        
 
Μετά από πολλά χρόνια προσπάθειας η ΕΑΑΝ (Ένωση Απόστρατων ΑξιωματικώΝαυτικού) κατάφερε να βρει τα ξίφη των απόστρατων αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού που δεν είχαν ποτέ καταφέρει να πάρουν. Η απονομή ξιφών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Απριλίου, στη ΛΑΕΔ και δεν ήταν πρωραπριλιάτικο ψέμα. 

Σύμφωνα μα ανακοίνωση της ΕΑΑΝ η οποία δημοσιεύτηκε στο site τους eaan.gr, η Ένωση μετά από μακροχρόνιες προσπάθειες και τη σύμφωνη γνώμη του ΓΕΝ, βρήκε τα 150 ξίφη τα οποία και απένειμε σε Απόστρατους Αξιωματικούς (Ε) του ΠΝ, που έως τώρα δεν είχαν λάβει ξίφη. Η ανακοίνωση  ΕΔΩ. 

Τα ονόματα των 150 Απόστρατων έχουν ανακοινωθεί στο site των ΕΑΑΝ. Δείτε ΕΔΩ.
 'Οπως υπογραμμίζεται στο site της ΕΑΑΝ, απομένουν άλλοι 241 Απόστρατοι Αξιωματικοί (Ε) που δεν έχουν λάβει ξίφος (συνολικός αριθμός 391).

Επιπλέον υπάρχουν  35 Αξιωματικοί ΠΝ ειδικότητας Υ/Ν (Νοσηλεύτριες) που δεν έχουν λάβει και προτείνεται από ΕΑΑΝ, η χορηγία και σε αυτές.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ‘Ενωσης ΕΑΑΝ πάντως συνεχίζονται οι προσπάθειες με το ΓΕΝ, ώστε να καλυφθούν σε βάθος χρόνου όλες οι ανάγκες.

Δείτε το βίντεο από την απονομή των ξιφών που με ρίγη συγκίνησης παρέλαβαν οι απόστρατοι μετά από έτη αναμονής. 


 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
 
onalert
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου