ΛΕΦΕΔ Ν ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΔΑΣΩΜΕΝΟ ΗΜΙ ΔΑΣΩΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ – ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ




Την Κυριακή 26/03/2017 η  ΛΕΦΕΔ Ν ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ πραγματοποίησε στον Πολύγυρο Χαλκιδικής εκπαίδευση στις επιχειρήσεις σε δασωμένο ημι δασωμένο περιβάλλον – ανακατάληψη κέντρου διοίκησης.
Στην εκπαίδευση έλαβαν μέρος 25 μέλη μας από τον Πολύγυρο την Γαλατιστα και την Κασσάνδρα.
Η εκπαίδευση αφορούσε την ανακατάληψη κέντρου διοίκησης που βρίσκονταν σε κτιριακές εγκαταστάσεις εντος δασωμένης περιοχή στο Ύψωμα Τσουκαλάς
Τα μέλη μας χωριστήκαν σε δυο ομάδες, η μια έλαβε θέσεις άμυνας περιμετρικά του κέντρου διοίκησης και η άλλη είχε το ελεύθερο να επιτεθεί με όποια μέθοδο  επέλεγε στον στόχο με σκοπό την ανακατάληψη.
Η ομάδα επίθεσης επιτέθηκε συγκεκαλυμμένα στον στόχο χρησιμοποιώντας όχημα βαν εταιρίας δημοσίων έργων με πλήρωμα το οποίο φορούσε ρούχα εργαζομένων επιτυγχάνοντας αιφνιδιασμό.
Η όλη εκπαίδευση παρουσίασε στα εκπαιδευόμενα μέλη μας εναλλακτικούς τρόπους δράσης και σχεδιασμού όπως επίσης απέδειξε και σε τόσο μικρή κλίμακα ( όσο η εκπαίδευση των έφεδρων ) ότι οι πολεμικές επιχειρήσεις είναι μια ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΡΕΥΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΑΠΕΙΡΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ .
Συγχαίρουμε όλα τα μέλη μας που έλαβαν μέρος στην εκπαίδευση, καλωσορίζουμε τα νέα μέλη μας ( ΑΡΤΙ ΑΠΟΛΥΘΕΝΤΕΣ ΕΦΕΔΡΟΥΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ ) και αποχαιρετούμε για το καλοκαίρι το εξαίρετο μέλος μας και καλό φίλο ΕΦΕΔΡΟ ΥΠΟΛΟΧΑΓΟ ΠΖ Γ.Κ. και τον συγχαίρουμε προσωπικά για την εξαίρετη επίδοση του ως ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΕΦΕΔΡΟΣ όσο στην εκπαίδευση τόσο και στην εθελοντική πρόσφορα.

ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ


 






 







 






Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ.















Την Κυριακή 12/03/2017 μέλη της Λέσχης μας εκπαιδεύτηκαν, στον γνώριμο χώρο του υπό ανέγερση γηροκομείου Πολυγύρου, στις επιχειρήσεις σε κατοικημένη περιοχή.
Στα πλαίσια της εκπαιδευτικής δραστηριότητας τα μέλη μας εκπαιδευτήκαν επίσης στις μεθόδους μεταφοράς – απομάκρυνσης τραυματία και στον έλεγχο οχήματος με εχθρικά διακειμένους επιβάτες.
Τα μέλη μας κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης πραγματοποίησαν πολλές επαναλήψεις όλων των αντικειμένων, επίσης καλωσορίζουμε τον πρώτο εκπαιδευόμενο που έλαβε μέρος ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ από την ΜΟΝΑΔΑ ΠΑΛΛΑΙΚΗΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ.

Υπενθυμίζουμε σε όλους ότι οι δραστηριότητες μας είναι ανοιχτές για όλους, είστε όλοι ευπρόσδεκτοι.

ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά