Αυτή είναι η νέα Ομοσπονδία στρατιωτικών!

Εσκασε η βόμβα... Το περιμέναμε αλλά δεν ξέραμε πότε...Η ΠΟΜΕΝΣ ενωμένη έρχεται να εξαφανίσει την ΠΟΕΣ αφού αποτελείται από δυνατά ονόματα!!
Αυτό είναι το πρώτο δελτίο τύπουΑξιότιμοι κύριοι και κυρίες

 

           Έχουμε την τιμή και την χαρά να σας γνωρίσουμε, ότι σύμφωνα με την υπ’ αριθμ.16/2017 διαταγή του Ειρηνοδικείου Χαλανδρίου, συστάθηκε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.), η οποία είναι η μόνη Ομοσπονδία στρατιωτικών που έχει συσταθεί και λειτουργεί σύμφωνα με τα καθοριζόμενα στο άρθρο 50  του νόμου 4407/2016.

 

            Η Ομοσπονδία έρχεται να επιβεβαιώσει το ενωτικό πνεύμα των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και δεσμεύεται να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να φανεί αντάξια των προσδοκιών όλων των συναδέλφων στρατιωτικών.     

 

                                                           Με εκτίμηση

 

Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή

 

              Ο                                               Ο                                                  Ο

      ΠΡΟΕΔΡΟΣ                         ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ                   ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

 

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΩΤΑΣ                ΗΛΙΑΣ ΚΟΛΛΥΡΗΣ                  ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου