Σημαντικότερη νίκη της ΠΟΕΣ- Παραμονή στο στράτευμα πέραν της 35ετίας

Ένα αίτημα το οποίο γίνεται πραγματικότητα. Μια κατάκτηση της ΠΟΕΣ.
Η παραμονή πέραν της 35ετιας είναι γεγονός, ένα αίτημα που ζητούσε εδώ και καιρό και το είχαμε συζητήσει τα Στρατιωτικά θέματα με τον Πρόεδρο της ΠΕ Στρατιωτικών Αρκαδίας κ. Κουτρουφίνη ο οποίος το είχε εισηγηθεί σαν θέμα η ΕΣΠΕΕΑΡ:
Η καλή συνεργασία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών συνεχίζει να αποδίδει καρπούς, παρά την επίθεση που δέχονται και τα 2 μέρη. Η παραμονή των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και πέραν της 35ετίας, προκειμένου να συμπληρώσουν 40 έτη συντάξιμης υπηρεσίας είναι γεγονός. Το αίτημα της Ομοσπονδίας μας έγινε αποδεκτό από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Πάνο Καμμένο από την πρώτη στιγμή των συζητήσεών μας και εντάχθηκε στο υπό διαβούλευση νομοσχέδιο, με το εξής άρθρο:
PARAMONH-35ETIA
PARAMONH-35ETIA-1
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά