Σημαντικότερη νίκη της ΠΟΕΣ- Παραμονή στο στράτευμα πέραν της 35ετίας

Ένα αίτημα το οποίο γίνεται πραγματικότητα. Μια κατάκτηση της ΠΟΕΣ.
Η παραμονή πέραν της 35ετιας είναι γεγονός, ένα αίτημα που ζητούσε εδώ και καιρό και το είχαμε συζητήσει τα Στρατιωτικά θέματα με τον Πρόεδρο της ΠΕ Στρατιωτικών Αρκαδίας κ. Κουτρουφίνη ο οποίος το είχε εισηγηθεί σαν θέμα η ΕΣΠΕΕΑΡ:
Η καλή συνεργασία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών συνεχίζει να αποδίδει καρπούς, παρά την επίθεση που δέχονται και τα 2 μέρη. Η παραμονή των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και πέραν της 35ετίας, προκειμένου να συμπληρώσουν 40 έτη συντάξιμης υπηρεσίας είναι γεγονός. Το αίτημα της Ομοσπονδίας μας έγινε αποδεκτό από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Πάνο Καμμένο από την πρώτη στιγμή των συζητήσεών μας και εντάχθηκε στο υπό διαβούλευση νομοσχέδιο, με το εξής άρθρο:
PARAMONH-35ETIA
PARAMONH-35ETIA-1
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου