Τραγωδία στην άσφαλτο με 23χρονο στρατιώτη


Τραγωδία στην άσφαλτο με 23χρονο στρατιώτη – Σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα το πρωί της Τρίτης του Πάσχα (18/04/2017) στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας στο ύψος της Μαλακάσας – Τραυματίστηκε άλλος ένας στρατιώτης.
Στρατιωτικό όχημα της Στρατονομίας ανετράπη στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας (περίπου στο ύψος της Μαλακάσας), στο πλαίσιο διατεταγμένης υπηρεσίας με αποτέλεσμα, ένας από τους δυο επιβαίνοντες να χάσει τη ζωή του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα πρόκειται για 23χρονο δεκανέα που κατάγεται από την Αθήνα και είχε παρουσιαστεί στις Ένοπλες Δυνάμεις με την 2016 ΣΤ’ ΕΣΣΟ, τον περασμένο Νοέμβριο.
Όλα συνέβησαν όταν το στρατιωτικό όχημα που συνόδευε αρματοφορέα, εξετράπη της πορείας του κάτω από άγνωστες συνθήκες. Αποτέλεσμα ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 23χρονου δεκανέα και ο βαρύς τραυματισμός ενός ακόμα στρατιώτη. Στο δυστύχημα δεν υπάρχει σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες εμπλοκή άλλου οχήματος.
Το Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ), σε σχετική ανακοίνωσή του, ανέφερε τα εξής: 
«Eνημερώνουμε ότι στις 18 Απριλίου 2017 και περί ώρα 08:30, στρατιωτικό όχημα της Στρατονομίας που εκινείτο στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας (περίπου στο ύψος της Μαλακάσας), στο πλαίσιο διατεταγμένης υπηρεσίας, εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του ενός εκ των δύο επιβαινόντων και τον τραυματισμό του άλλου.
Οι συνθήκες του δυστυχήματος διερευνώνται».


Read more: http://www.newsbomb.gr
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου