Χακι συνδικαλιστές "καρφώνουν" για την ΠΑΡΑΝΟΜΗ κράτηση 2% υπερ ΕΛΟΑΣ-Α-Ν για τους ΕΜΘ!!Να τους χαιρεστε!!!

Χακι συνδικαλιστές "καρφώνουν" για την ΠΑΡΑΝΟΜΗ κράτηση 2% υπερ ΕΛΟΑΣ-Α-Ν για τους ΕΜΘ!!Να τους χαιρεστε!!!
Την ωρα που ο Πανελλήνιος Συλλογος Αποστράτων Εθελοντών Μακράς Θητείας κανει αγώνα για την κατάργησης της Υπ.Απόφασης του κ.Καράμπελλα που επιβάλει επιπρόσθετη εισφορά 2% υπερ Ειδικών Λογαριασμών Αλληλοβοήθειας και της Υπουργικής Απόφασης του κ.Καμμένου που εξουσιοδοτεί τούς Ειδικους Λογαριασμόυς Αλληλοβοήθειας να αναζητήσουν και τις εισφορές  οι οποίες δεν παρακρατήθηκαν κατά τη χορήγηση των εφάπαξ βοηθημάτων στους Εθελοντές Μακράς Θητείας, κατά το διάστημα από 1-1-04 έως 28-2-13 υπάρχουν δυστυχώς και καποιοι αυτοαποκαλουμενοι "Εκπροσωποι" των εν ενεργεία συναδέλφων μας οι οποίοι  κανουν την "βρώμικη" δουλειά,εμπαίζουν τους εν ενεργεια ΕΜΘ και αντί να συντάσονται μαζί με τον ΠΣΑΕΜΘ που απο τον Απριλιο του 2013 κάνει αγώνα για την κατάργηση της παραπάνω ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ αυτής εισφοράς,στελνουν εγγραφα διαμαρτυρόμενοι γιατί καποιοι συνάδελφοι της ΠΑ ελαβαν το εφάπαξ τους ΧΩΡΙΣ την καταβολή αυτής της επιπρόσθετης εισφορας!!!
Εκτός απο αντισυνάδελφοι ειναι και ΨΕΥΤΕΣ!!!Ισχυρίζονται οτι 2500 συνάδελφοι ε.α ΕΜΘ  της ΠΑ  ελαβαν το εφάπαξ τους χωρις την κρατηση αυτή !!!Οι ε.α ΕΜΘ της ΠΑ συνολικά δεν υπερβαίνουν ουτε το 1/10 απο τον αριθμό που αναφέρουν ΨΕΥΔΩΣ!!!Kαι σιγουρα οσοι αποστρατευτηκαν μετα τον Μαρτιο του 2013 ειχαν την ΠΑΡΑΝΟΜΗ αυτη επιπρόσθετη κράτηση!!!
Και αντί να αγωνίζονται μαζί μας να σταματησει αυτη η παρανομη κρατηση αυτοι θελουν το αντιθετο με το σκεπτικό οτι οι ΕΜΘ ζημειώνουν τον ΕΛΟΑΑ!!
Τι να σχολιάσουμε περισσότερο!!!Η αλητεία σε ολο της το μεγαλείο!!!
Να τους χαίρονται αυτοι οι ε.ε ΕΜΘ που τους εμπιστευονται!!!
Την επομενη φορά που θα αναρωτηθουν για την εννοια ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ θα πρέπει να ξερουν ποιον αφορά η λέξη!!!
Οι συνάδελφοι που θα κληθούν να καταβάλλουν επιπλέον 2% απο το εφάπαξ τους ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ να γνωρίζουν ποιος το έχει προτείνει!!!

 
 
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου