Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος στην Κύπρο για τον εορτασμό της Εθνικής επετείου της 1ης Απριλίου 1955

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, ο Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών Γιώργος Τσίπρας και ο Βουλευτής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Δημήτρης Καμμένος παρέστησαν στις εκδηλώσεις της Εθνικής επετείου της 1ης Απριλίου 1955, στην Κύπρο.
 
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας έκανε την εξής δήλωση:
 
«Σήμερα είναι μία πολύ σημαντική επέτειος για τον Ελληνισμό. Είμαστε εδώ για να αποτίνουμε φόρο τιμής σε εκείνους οι οποίοι έδωσαν τη ζωή τους για την ελευθερία, τη δημοκρατία και την αυτοδιάθεση.
 
Είμαστε εδώ, επίσης, για την αλλαγή του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Φρουράς. Η μητέρα πατρίδα, η Ελλάδα, θα είναι πάντα δίπλα στην Εθνική Φρουρά και με τις δυνάμεις της ΕΛΔΥΚ προκειμένου να βοηθήσουμε στην περαιτέρω ενίσχυση της άμυνας της Κύπρου η οποία πλέον μαζί με την Ελλάδα δικαιώνεται στις πρωτοβουλίες που έχει πάρει στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου.
 
Κύπρος και Ελλάδα, με επέκταση προς τα νότια στο Ισραήλ, την Ιορδανία την Αίγυπτο και προς τα βόρεια τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία δημιουργούμε έναν άξονα σταθερότητος για την περιοχή που πλήττεται από πολέμους και διαμάχες. Θεωρώ ότι αυτή η γεωπολιτική ενίσχυση της Κύπρου και της Ελλάδος θα αποτελέσει και το μοχλό ώστε να λυθούν και άλλα προβλήματα, όπως το Κυπριακό.
 











Αντιλαμβάνονται πλέον όλοι ότι η Κύπρος και η Ελλάδα επιμένοντας στις αρχές της Δημοκρατίας και της εφαρμογής του διεθνούς δικαίου γίνονται οι πυλώνες σταθερότητος που θα βοηθήσουν ώστε να αντιμετωπίσουμε τα ευρύτερα προβλήματα της περιοχής».
 
 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά