Συνάντηση της Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Μ. με την Υφυπουργό Εσωτερικών Μακεδονίας-Θράκης

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Κ.Μακεδονίας συνεχίζοντας τις επαφές της, συναντήθηκε σήμερα την Υφυπουργό Εσωτερικών Μακεδονίας-Θράκης κα Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, στο Διοικητήριο στη Θεσσαλονίκη.
Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης ενημέρωσαν την Υφυπουργό για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τις Ενώσεις και τα προβλήματα που παρουσιάζονται τον τελευταίο καιρό στη συλλογική έκφραση των Στρατιωτικών.
Η κα Κόλλια έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για το θέμα, ζήτησε να ενημερωθεί σύντομα με περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις εξελίξεις και εξέφρασε τις δικές της θέσεις και απόψεις.
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου