Ανέλαβε Διοικητής της 80 ΑΔΤΕ ο Ταξίαρχος Δημήτριος Χούπης

ΕΠΙΜΟΝΗ , ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ τα στοιχεία διοίκησης της 80 ΑΔΤΕ από το νέο Ταξίαρχο
Τη Διοίκηση της 80 ΑΔΤΕ ανέλαβε ο Ταξίαρχος Δημήτριος Χούπης.
Ο απερχόμενος Ταξίαρχος Στυλιανός Σεργεντάνης τοποθετήθηκε στο Γενικό Επιτελείο Στρατού.
Η τελετή παράδοσης-παραλαβής πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις 10:00 στο Στρατηγείο της 80 ΑΔΤΕ, στο στρατόπεδο «Οδυσσέας Ανδρούτσος».
Ο κ. Σεργεντάνης ήταν εμφανώς συγκινημένος. Στις δηλώσεις του τόνισε ότι στήριξε τη διοίκησή του στην αμεροληψία , στη δικαιοσύνη και στην αξιοκρατία με κύριο στοιχείο τον παράγοντα άνθρωπο. Το επιτυχημένο έργο που άφησε πίσω του εξήρε και ο νέος Διοικητής της 80 ΑΔΤΕ κ. Δημήτριος Χούπης, ο οποίος δήλωσε πως στόχος του είναι η άψογη επιχειρησιακή ικανότητα της 80 ΑΔΤΕ και η εξασφάλιση ειρήνης και ασφάλειας στην περιοχή. Το ανθρώπινο δυναμικό είναι το καλύτερο οπλικό σύστημα ανέφερε και έκλεισε λέγοντας πως ο ελληνικός στρατός δεν βρίσκεται σε κρίση. 
https://www.kosnews24.gr/koinwnika/item/234398-anelave-dioikitis-tis-80-adte-o-taksiarxos-dimitrios-xoypis-foto 
 
 
 

Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου