Κομαντος 74: Ετήσια συνεστίαση-Κοπή Πίτας 29-1-2017


        Προς                                                                       Αθήνα 15-1-2017

Μέλη και Φίλους μας                                                      Αρ. πρωτ  5

                

Αθήνα. Ετήσιος χορός και  κοπή της πίτας

Κυριακή 29 Ιανουαρίου ώρα 1 το μεσημέρι θα γίνουν ο ετήσιος χορός και η κοπή της πίτας του Συλλόγου μας, στην κοσμική ταβέρνα, “Λιθαρίτσια,” που βρίσκεται στη λεωφόρο Δημητρίου Γούναρη 42 Άνω Ελληνικό, τηλέφωνα 210-9619193 και τηλ - φαξ 210-9616126.

 

Εκτός απροόπτου, η ευλογία της πίτας θα γίνει από τους Αιδεσιμολογιότατους  Πατέρες  της Εκκλησίας  κκ Γεώργιο Αποστολακίδη, Τχο εα (θ), τ. Αρχηγό του Θρησκευτικού Σώματος των Ενόπλων Δυνάμεων, Λεωνίδα Ηλιάκη Σχη εα (θ) πρόεδρο Καθιδρύματος «Τίμιος Σταυρός Άγιος Ραφαήλ» και Δανιήλ Σάπικα  Αρχιμανδίτη Γενικό  Ιατρό και η κοπή από τους  αξιότιμους, Πρέσβη της Κυπριακής Δημοκρατίας κ Κυριάκο Κενεβέζο και  Δντή Ειδικών Δυνάμεων στρατηγό κ Νικόλαο Μανωλάκο

Επίσης

Ο Σύλλογός μας θα τιμήσει το Γλύπτη φίλο του Συλλόγου μας

 Γιάννη Μπάρδη για την αφιλοκερδή φιλοτέχνηση των τελευταίων οκτώ (8) προτομών των πεσόντων Ηρώων συμπολεμιστών μας, των οποίων τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν μέσα στο έτος 2017, σύμφωνα με το πρόγραμμα του Συλλόγου μα,ς που είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα μας.

Πενταμελής ορχήστρα θα μας κρατήσει συντροφιά.

Μενού:   Πρώτο πιάτο     (ατομικό) κρέπα,    τυροκροκέτα, κολοκυθοκεφτές, φλογέρα από φύλλο ρυζιού με ανθότυρο και καρότο

Σαλάτα:   σαλατικά εποχής με σως βινεγκρέτ από ξύδι, κάππαρη και αγγουράκι τουρσί. Τζατζίκι, φέτα.

 Κυρίως  πιάτο:  Επιλογή από  μοσχαράκι στάμνας,  μπριζόλα χοιρινή, φιλέτο κοτόπουλο, μπιφτέκι, χοιρινά μπριζολάκια σως  πόρτο.   Όλα τα ανωτέρω πιάτα θα συνοδεύονται από πατάτα φούρνου, μπρόκολο και καρότο.  

Επιδόρπιο: Φρούτο εποχής.

Ποτά απεριόριστη κατανάλωση σε κρασί «Ζίτσα» λευκό και ροζέ και  αναψυκτικά

 

Τιμή πρόσκλησης είκοσι (20)€.

Δώρα για τη λαχειοφόρο μπορείτε να μας στείλετε και από την επαρχία με ΟΣΕ-ΚΤΕΛ-ΕΛΤΑ-κούριερ. Τα μέλη και οι φίλοι μας από τη Μεσσηνία και Λακωνία να μας στείλουν ένα φορτηγό με λάδι και από την Κρήτηί ένα βαπόρι  με τσικουδιά.

Προσκλήσεις-πληροφορίες στα τηλέφωνα των μελών του Δ.Σ.  ή περάστε από τα γραφεία μας πρωινές ώρες, μετά από τηλεφωνική συνεννόηση, γιατί δεν έχουμε ηλεκτρικό ρεύμα.

Μη ξεχνάτε, όπως και κάθε χρόνο, ότι δύο (2)  δώρα έκπληξη, περιμένουν τους τυχερούς των φλουριών, προσφορά των φίλων του Συλλόγου μας Λεωνίδα Μπαμπάρα,  Λοχία Αλεξιπτωτιστή Α΄ΜΚ  από την Ορεστιάδα και  Βαγγέλη Χυτήρη από τη Γερμανία και  όλους μία πλούσια λαχειοφόρος.

 

Πως θαρθείτε  στην ταβέρνα:

(Παρακαλούμε χωρίς πρόσκληση-ενημέρωση να μην έρθετε στην ταβέρνα. Δε θέλουμε προβλήματα σε βάρος της εκδήλωσης).

-Όπως ήρθατε και πέρυσι, όσοι δε χαθήκατε.

-α. Από Αθήνα, Λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος της αμερικανικης βάσης στο Ελληνικό, εκεί υπάρχει και μία υπερυψωμένη δεξαμενή νερού δεξιά μας, στρίβουμε στο φανάρι αριστερά στη Λεωφόρο Ιασωνίδου προς το βουνό μέχρι να συναντήσουμε τη Λεωφόρο Γούναρη. 

-β. Από Βούλα Γλυφάδα  κλπ πάμε δεξιά.  γ. Από Αττική οδό, έξοδος Υμηττός, Ηλιούπολη συνέχεια Αργυρούπολη, Λεωφόρο Κύπρου, η οποία στο τέλος δεξιά συναντά τη Γούναρη, ή από τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης).

Για την επιτυχία και τη συνέχεια της εκδήλωσης, πρέπει να γνωρίζετε, ότι όλοι μπορείτε να βοηθήσετε το Διοικητικό Συμβούλιο, χωρίς κανένα κόπο-βάρος, παίρνοντάς μας ένα τηλέφωνο ΕΓΚΑΙΡΑ να παραλάβουμε τα δώρα  και να μας γνωρίσετε την παρουσία σας με τον αντίστοιχο αριθμό ατόμων.

Υπενθύμιση αποστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ( e-mail )

Παρακαλούμε όσους ενημερώνονται ηλεκτρονικά, να ενημερώσουν, ΕΝΑ (1) συμπολεμιστή - φίλο τους, να μας στείλει αυτός ή τα παιδιά του, το e-mail του με το όνομά του, στο e-mail του Συλλόγου comandos@hol.gr ή στο κινητό του προέδρου 6934-779656, για να ενημερώνονται και αυτοί.

 

Σας ευχαριστούμε πολύ

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά