Εργασίες καθαρισμού ρεμάτων και ποταμιών στο Δήμο Τρίπολης από τη ΜΟΜΑ

Εντατικές εργασίες καθαρισμού ρεμάτων και ποταμιών αλλά και σε καταβόθρες, πραγματοποιούνται εδώ και δέκα περίπου μέρες, στο Δήμο Τρίπολης από τα μηχανήματα της ΜΟΜΑ σε συνεργασία με μηχανήματα του Δήμου Τρίπολης.
Οι εργασίες αφορούν σε περιοχές της Δημοτικής Ενότητας Κορυθίου και της Δημοτικής Ενότητας Τεγέας και συγκεκριμένα καθαρίζονται ρέματα και ποτάμια που προκάλεσαν τις πλημμύρες της 25ης Ιουνίου στο Δήμο Τρίπολης.
Οι εργασίες έχουν προχωρήσει αρκετά και γίνεται εξαιρετική δουλειά, τόσο από τα μηχανήματα του Δήμου Τρίπολης, όσο και από τα μηχανήματα της ΜΟΜΑ σε σημεία που είχαν να καθαριστούν 30-40 και πλέον χρόνια και οι καθαρισμοί θα δώσουν τη δυνατότητα να μην ξαναδημιουργηθούν τόσο μεγάλα προβλήματα όσο το Καλοκαίρι του 2016.
Στα σημεία που γίνονται οι καθαρισμοί σε Δολιανίτη και Γαρεάτη ποταμό βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 22 Νοεμβρίου ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης Σωτήρης Παπαδημητρίου για να δει την πορεία των εργασιών και συνομίλησε με τους υπεύθυνους της ΜΟΜΑ, ενώ σε δηλώσεις του στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης σημείωσε πως γίνεται μεγάλη δουλειά και θα βοηθήσει ώστε να μην υπάρξουν νέα προβλήματα.
Επίσης τόνισε πως ήδη έχουν ζητήσει την παραμονή των μηχανημάτων για κάποιες μέρες ακόμα, ώστε να γίνουν περισσότερες εργασίες σε αρκετά ακόμα σημεία, αφού από την εξέλιξη των εργασιών διαπιστώθηκε πως υπάρχουν μεγαλύτερα προβλήματα που πρέπει να επιλυθούν.
Μετά το Δήμο Τρίπολης η ΜΟΜΑ θα μεταβεί στο Δήμο Μεγαλόπολης για να πραγματοποιήσει και εκεί εργασίες.
http://www.drt915.gr/


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά