Συνεστίαση για τα 5 χρόνια από την ίδρυση του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ   ΕΘΝΙΚΗΣ   ΕΝΟΤΗΤΑΣ
(Με  πυρήνα  Στρατιωτικούς εα  &  Τεχνοκράτες)
          (Γνωστό ως κόμμα Αποστράτων)
                  www.syndesmosee.org
 
                                                                                    Αθήνα,  21 Νοε. 2016
 
            Αγαπητοί συνάδελφοι, φίλες ,φίλοι
 
            Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας γιορτάζει στη Θεσσαλονίκη την πέμπτη επέτειο από της ιδρύσεώς του.
            Ιδρύθηκε στις 21 Νοε. 2011, συμβολική ημερομηνία, διπλή γιορτή, η ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων της Χώρας μας και των Εισοδίων της Υπεραγίας Θεοτόκου, με στόχο να διώξει όλους αυτούς(παλιούς και νέους) που έφεραν την Ελλάδα μας στο σήμερα, να αναδείξει νέες άφθαρτες, υγιείς, ανιδιοτελείς δυνάμεις και να αλλάξει τη νοοτροπία του νεοέλληνα. Με όραμα μια νέα Πατρίδα, περήφανη, σύγχρονη, αναπτυγμένη, παραγωγική, αποτελεσματική, δίκαιη, ευημερούσα, διεκδικητική όταν πρέπει, που φροντίζει τα παιδιά της, σεβαστή από την παγκόσμια κοινότητα, αντάξια του πολιτισμού και της ιστορίας της
            Σας προσκαλούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας. Η σχετική πρόσκληση φαίνεται παρακάτω.
 
Με εκτίμηση
Γιώργος Τσακίρης
Β΄ αντιπρόεδρος
 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
      
       Σας προσκαλούμε στη συνεστίαση των μελών και φίλων του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ για την 5η επέτειο από της ίδρυσής του, το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 9 μμ  στις ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ, Θεμ. Σοφούλη 103 – Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.
      Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο πρόεδρος του  Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας  υποστράτηγος ε.α. – νομικός  κ. Νίκος Αλικάκος.      
      Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα: 2310 453192 - 6976 126248.  Τιμή πρόσκλησης 15 ευρώ. Περιλαμβάνει: Πλήρες μενού, κρασί και αναψυκτικά.       
 
To Ανώτατο Πολιτικό Συμβούλιο
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά