Επέτειος 50 Χρόνων από τη Θεμελίωση του 251ΓΝΑ

Την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016, στο πλαίσιο συμπλήρωσης 50 χρόνων από τη θεμελίωση του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας (251ΓΝΑ), διοργανώνεται επετειακή εκδήλωση στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου.
Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει προβολή ταινίας με ιστορική αναδρομή μέσα από αφηγήσεις, φωτογραφίες και κινηματογραφικό αρχειακό υλικό, ομιλίες για τη συμβολή των Υγειονομικών Αξιωματικών στην ιστορία της νεώτερης Ελλάδας, την αρχιτεκτονική του Νοσοκομείου και την προσφορά και εξέλιξη του 251ΓΝΑ, καθώς και μουσικό πρόγραμμα από τον μουσικοσυνθέτη Γεώργιο Χατζηνάσιο. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα λειτουργεί ηλεκτρονική φωτογραφική έκθεση, ενώ οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο Μουσείο του Νοσοκομείου.
Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, πέραν των προσκεκλημένων, θα υπάρχει ζωντανή αναμετάδοση μέσω οθόνης στο χώρο της κεντρικής εισόδου του 251ΓΝΑ.
Ένδυμα Στρατιωτικού προσωπικού Στολή υπ’ αριθμ. 8
Ένδυμα Ιδιωτών: Περιπάτου
Δείτε εδώ το πρόγραμμα για την επέτειο 50 Χρόνων από τη Θεμελίωση του 251ΓΝΑ
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά