Επίσκεψη ΑΝΥΕΘΑ Δημήτρη Βίτσα στο Στρατηγείο του ΝΑΤΟ στη Νάπολη

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, σήμερα Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016, επισκέφθηκε την έδρα του Στρατηγείου του ΝΑΤΟ στην Νάπολη της Ιταλίας. 
 
Στη διάρκεια της επίσκεψής του ενημερώθηκε από τον επιτελάρχη του Στρατηγείου για τη λειτουργία και τους σχεδιασμούς της συγκεκριμένης δομής της συμμαχίας και είχαν ανταλλαγή απόψεων για την κατάσταση στην περιοχή. Ο ΑΝΥΕΘΑ αναφέρθηκε στις ελληνικές θέσεις για τη σταθεροποίηση της περιοχής και στον ρόλο που η Ελλάδα διαδραματίζει σε αυτή την κατεύθυνση. 
 
Ο ΑΝΥΕΘΑ είχε συνάντηση με τα στελέχη των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, που υπηρετούν στο Στρατηγείο του ΝΑΤΟ, στους οποίους επισήμανε τη σημασία της αποστολής τους και πως αυτή συνδέεται με τις εθνικές υποχρεώσεις και τα εθνικά συμφέροντα.
 
Χθες Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016, συμμετείχε στη συνάντηση των Υπουργών Άμυνας της Νοτιοανατολικής Ευρώπης (SEDM 2016), που έγινε στη Ρώμη. Σημειώνεται πως η Ελλάδα αναλαμβάνει την προεδρία αυτής της συνεργασίας κρατών της Νοτιανατολικής Ευρώπης από τον Ιούλιο του 2017, η οποία, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Έλληνας Υπουργός, είναι ένα σημαντικό φόρουμ συνεννόησης πάνω σε ζητήματα αμυντικής πολιτικής των χωρών των Βαλκανίων και της ευρύτερης περιοχής. 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά