22ο Διεθνές Συμπόσιο Θαλάσσιας Ισχύος

22ο Διεθνές Συμπόσιο Θαλάσσιας Ισχύος
  
Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι από την Τρίτη 20 έως Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Γεώργιος Γιακουμάκης ΠΝ, συμμετείχε στο 22ο Διεθνές Συμπόσιο Θαλάσσιας Ισχύος (International Seapower Symposium), το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Newport, Rhode Island των ΗΠΑ.
Το Διεθνές Συμπόσιο Θαλάσσιας Ισχύος αποτελεί ένα forum ανταλλαγής απόψεων μεταξύ Αρχηγών Ναυτικού, Ακτοφυλακής και εκπροσώπων διεθνών οργανισμών, επί θεμάτων ναυτικής ισχύος και θαλάσσιας ασφάλειας, ενώ το υψηλό επίπεδο συμμετοχής σε παγκόσμια κλίμακα καταδεικνύει τη βαρύτητα που αποδίδεται σε αυτό από την παγκόσμια κοινότητα. Στις εργασίες του συμποσίου συμμετείχαν περισσότερες από 110 χώρες και το κεντρικό θέμα ήταν “Stronger Maritime Partners”.
Στο περιθώριο του συμποσίου ο Αρχηγός ΓΕΝ συναντήθηκε με ομολόγους του, όπου συζήτησαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.
 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά