Η Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Μ. δίνει καιι φέτος δυναμικό «ΠΑΡΟΝ» στη Διαμαρτυρία των Ενστόλων στη Θεσσαλονίκη.

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας ανακοινώνει πως συστρατεύεται με τον αγώνα των Σωμάτων Ασφαλείας και θα δώσει το παρόν στην διαμαρτυρία που θα πραγματοποιήσουν στη Θεσσαλονίκη στις 9 Σεπτέμβρη 2016 ημέρα Παρασκευή και ώρα 18:00 στο άγαλμα του Ελευθερίου Βενζέλου (Πλ. Δικαστηρίων).
Καλούμε όλους τους συναδέλφους να παραβρεθούν στην διαμαρτυρία για να στείλουμε το δικό μας μήνυμα στον Πρωθυπουργό της Χώρας, ενόψει και των εξαγγελιών του στην 81η Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης.
Καλούμε και τις άλλες Ενώσεις Στρατιωτικών αλλά και την Π.Ο.Ε.Σ. να βρεθούν στη Θεσσαλονίκη και όλοι μαζί να διεκδικήσουμε τα δίκαια μας για το μέλλον και τη ζωή μας.
Συναδέλφισσα, συνάδελφε,
-Κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος παρά μόνο αυτός που δεν δόθηκε ποτέ.
-Έλα να δώσουμε ένα τέλος στις ψηφισμένες από το 2012 μισθολογικές περικοπές.
-Έλα να δώσουμε ένα τέλος σε αυτή την ανυποληψία των πολιτικών αποφάσεων.
-Έλα να κερδίσουμε ξανά την ζωή μας και τα ιδανικά μας.
-Έλα να ανατρέψουμε τα μνημόνια της οργής και του ολέθρου όπως καταφέραμε άλλωστε με τις δικαστικές αποφάσεις.
-Εσύ και μόνο Εσύ μπορείς να καθορίσεις το μέλλον σου και όλοι μαζί από κοινού.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟΙ !!!

Η Πρόεδρος
Αθανάσιος Σαρρής
Ο Γεν. Γραμματέας
Δημήτριος Καμπουρίδης
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα . Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο(BBC,Guardian, war-army journalism, data journalism) Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας - Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Μέλος UNESCO Τεχνών Λόγου και Επιστημών, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Πρόσφατα μπήκε στην εγκυκλοπαίδεια με τα πιο σημαντικά πρόσωπα της Ελλάδας με την ιδιότητα του Στρατιωτικού Δημοσιογράφου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου