Ιδρύθηκε η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, η πρώτη συνάντηση

ESPEL-shma
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σας γνωρίζεται ότι με την υπ΄ αριθμ 58/10.8.2016 διάταξη αναγνώρισης Σωματείου του Ειρηνοδικείου Λάρισας, ιδρύθηκε η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, με Πρόεδρο και Γεν. Γραμματέα του προσωρινού Διοικητικού Συμβουλίου τον Υποσμηναγό (ΤΤΗ) Ντίντιο Θωμά και τον Εσμία (ΕΜΜΜ) Ντέλλα Σωτήρη, αντίστοιχα.
Το ΔΣ της ΠΟΕΣ εύχεται στη νέα Ένωση καλή δύναμη και καλή αρχή. Η Ομοσπονδία θα σταθεί δίπλα στην Ένωση, συνδράμοντας με γνώση και εμπειρία.
Στο πλαίσιο γνωριμίας με τους συναδέλφους που υπηρετούν στην Περιφερειακή Ενότητας της Λάρισας, αντιπροσωπείες των ΔΣ της νεοσύστατης Ένωσης Λάρισας και της ΠΟΕΣ, θα βρεθούν την ερχόμενη Κυριακή 28 Αυγούστου 2016 και ώρα 19.00΄, στο Cafe Τραμπάλα (οδός Σίφνου, αριθμ. 122). Παρακαλούνται όσες και όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να παρευρεθούν, για συζήτηση και επίλυση αποριών. Στη συνάντηση θα δοθεί η δυνατότητα για εγγραφή νέων μελών στην Ένωση. 
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων στο Arcadiaspot.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου