ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΥΕΙ Η ΕΒΟ: Ποια χώρα παρήγγειλε 10.000 τυφέκια

Ομαλοποείται, όπως φαίνεται, η κατάσταση στο εργοστάσιο της εταιρείας «Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα» στο Αίγιο, μετά από μια μακρά περίοδο κρίσης, που παραλίγο να οδηγήσει τους εργαζόμενους σε επίσχεση εργασίας, όντας απλήρωτοι επί δίμηνο και με ορίζοντα «θολό» για το μέλλον της πρώην ΕΒΟ.
Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παραγγελία οπλικών συστημάτων για τον ελληνικό στρατό, κάτι που χρονικά θ” αρχίσει να γίνεται πράξη από τον προσεχή Σεπτέμβριο.
Επιπλέον, «πολύ πιο κοντά» βρίσκεται η παραγγελία όπλων από την Κένυα, με τις συζητήσεις των δύο πλευρών να «τρέχουν» εδώ κι ένα χρόνο, δείχνοντας πως η διακρατική συμφωνία άμεσα θα κλειστεί, σύμφωνα με το Dete.
Ο Πρόεδρος των ΕΑΣ Θεόφιλος Βασιλείου, δεν κρύβει, ότι «περιμένει πως και πως μια μεγάλη παραγγελία για 10.000 όπλα G3», εννοώντας της Κένυας, κάτι που αναμένεται άμεσα να οριστικοποιηθεί, για να μεγαλώσει κι ο χρόνος ζωής του αιγιώτικου εργοστασίου»!

http://www.crashonline.gr/
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα . Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο(BBC,Guardian, war-army journalism, data journalism) Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας - Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Μέλος UNESCO Τεχνών Λόγου και Επιστημών, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Πρόσφατα μπήκε στην εγκυκλοπαίδεια με τα πιο σημαντικά πρόσωπα της Ελλάδας με την ιδιότητα του Στρατιωτικού Δημοσιογράφου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου