23 Ταξιαρχία: Απειλές κατά του προσωπικού απο ανωτέρους! Τις γυναίκες στα γραφεία.

Φτάνουν βροχή στα Στρατιωτικά θέματα τα παράπονα για τις ασκήσεις για τις απαλλαγές για τις άδειες. Κυρίως το γεγονός που μιλάνε πια για αυτοκτονίες γιατί τους έχουν φτάσει στα όρια τους!

Άλλη μια επιστολή διαμαρτυρία:

"Καλησπέρα και ευχαριστούμε για το βήμα που μας δινετε αν και αμφιβάλλω αν θα μας δώσουν σημασία . Όλοι είναι απασχολημένοι με τους πρόσφυγες και την προβολή τους . Λένε ότι τους ενδιαφέρει το προσωπικό και μας εξαντλούν ψυχολογικά και σωματικά. Παρόλα τα οικονομικά που δε μας λύνουν μας προσθέτουν και άλλα προβλήματα που θα μπορούσαν τουλάχιστον αυτά να τα λύσουν.

Αναφέρομαι όπως ήδη έγραψε και άλλος συνάδελφος σε επιστολή του σε προηγούμενή σας ανάρτηση για τις ασκήσεις στην Β. Ελλάδα.

Στο 644 στην Αλεξανδρούπολη μας απειλούν οι ανώτεροι ότι θα μας λιώσουν στις ασκήσεις και επίσης ότι δεν τους ενδιαφέρει αν τους βγάλουμε στο ίντερνετ και στην δημοσιότητα.

Η 23 Ταξιαρχία έχει φορτωθεί όλες τις υπηρεσίες και της Μεραρχίας . Απαλλαγές δεν μας τις δίνουν με αποτέλεσμα να μαζεύονται!!!

Για άδειες να μην αναφερθώ καν....

ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΥΡΙΕΣ!!!

Είμαστε έτοιμοι και δε χρειαζόμαστε τόσες ασκήσεις, εκτός αν συμβαίνει κάτι και δεν το ξέρουμε ούτε εμείς αλλά ούτε η Ελλάδα γενικότερα. Είμαστε έτοιμοι να υπερασπίσουμε την Εθνική μας κυριαρχία με την ψυχή και το σώμα μας.

Τις γυναίκες που υπηρετούν στην Σαμοθράκη τις φυλάνε στα γραφεία! Ουτε καν εμφανίζονται στις ασκήσεις!

Αν είναι ανίκανοι να λύσουν το οικονομικό ας λύσουν τουλάχιστον αυτά τα προβλήματα πριν μας φτάσουν στην λύση της αυτοκτονίας γιατί λύση παραίτησης δεν παίζει να τους κάνουμε τέτοια χάρη!!!

Ευχαριστούμε θερμά τα Στρατιωτικά θέματα"
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά