International Fleet Review 2016

International Fleet Review 2016

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Γεώργιος Γιακουμάκης ΠΝ συμμετείχε στην σύνοδο “International Fleet Review 2016”, η οποία διεξήχθη από 4 έως 8 Φεβρουαρίου 2016 στην πόλη Visakhapatnam της Ινδίας, κατόπιν προσκλήσεως του Αρχηγού του Ινδικού Ναυτικού Admiral R.K. Dhowan.
Η σύνοδος διοργανώθηκε από το Πολεμικό Ναυτικό της Ινδίας με θέμα “United through Oceans”, επ’ ευκαιρία της επιθεώρησης του Ινδικού Στόλου από την ΑΕ τον Πρόεδρο της Ινδικής Δημοκρατίας κ. Pranab Mukherjee.  Στο πλαίσιο αυτό συμμετείχαν με πλοία ή αποστολές και έτερα 51 ναυτικά έθνη με σκοπό την επίδειξη δυνατοτήτων του Ινδικού ΠΝ και την ενίσχυση των δεσμών φιλίας και εμπιστοσύνης μεταξύ των συμμετεχόντων κρατών.   
Παράλληλα με την σύνοδο, την 7-8 Φεβρουαρίου 2016 διεξήχθη διεθνές ναυτικό συνέδριο με θέμα "Partnering Together for a Secure Maritime Future”, υπό την αιγίδα του National Maritime Foundation.
Στο περιθώριο των διεργασιών της συνόδου, ο Αρχηγός ΓΕΝ πραγματοποίησε συναντήσεις με ομολόγους του σε διμερές επίπεδο.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά