Δήμαρχος Κω: Ο Καμμένος λέει ψέματα για το hotstpot

Δήμαρχος Κω: Ο Καμμένος λέει ψέματα για το hotstpot
Σε διάψευση του Πάνου Καμμένου προχώρησε ο δήμαρχος της Κω, Γιώργος Κυρίτσης, αναφορικά με την περιοχή εγκατάστασης του hotspot στο νησί.
Απαντώντας στον ισχυρό του υπ. Αμύνας, ότι ήταν ο ίδιος που υπέδειξε την περιοχή του hotstpot, ο κ. Κυρίτσης, μιλώντας στο Mega, είπε:
«Τον κ. Καμμένο τον εκτιμώ και του το έχω πει και προσωπικά. Όμως σε αυτό το σημείο ψεύδεται γιατί εγώ πληροφορήθηκα από δημοτικό σύμβουλο και από τον ίδιο ότι συμφώνησαν οι συνιδιοκτήτες και έπεσα από τα σύννεφα διότι στα ηλεκτρονικά μέσα της Κω κυκλοφορούσε ότι δεν συμφωνούσαν οι ιδιοκτήτες. Βρεθήκαμε με τον Μητροπολίτη σε μία εκδήλωση, τον ρώτησα, μου επιβεβαίωσε ότι ο ίδιος το δικό του το ποσοστό το διαθέτει, αλλά δεν ξέρει για τους άλλους. Αυτό ακριβώς μετέφερα στον κ. Καμμένο... Είναι δεδομένο και σίγουρο ότι αυτοί οι άνθρωποι συμφωνούν γιατί εγώ άλλο ακούω;».
Κληθείς επίσης να σχολιάσει την αναφορά Καμμένου ότι πίσω από τις διαμαρτυρίες βρίσκονται «ακροδεξιά στοιχεία» και «άτομα που έχουν συμφέρον να αφήνουν τους πρόσφυγες να περιφέρονται στο νησί για να τους εκμεταλλεύονται», ο δήμαρχος της Κω είπε:
«Δεν συμβαίνει... Με εκπλήσσει η άνεση με την οποία το εκστομίζει αυτό ο κ. Καμμένος... Κινητοποιούνται οι αγρότες, ακροδεξιά στοιχεία ενεργοποιούνται. Κινητοποιούνται μηχανικοί, δικηγόροι, γιατροί ακροδεξιά στοιχεία ενεργοποιούνται. Κινητοποιούνται οι κάτοικοι της Κω, ακροδεξιά στοιχεία. Κινητοποιούνται στα Διαβατά, ακροδεξιά στοιχεία. Κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουμε ότι η κοινωνία σε μεγάλο ποσοστό ψήφισε τον ΣΥΡΙΖΑ και στην Κω ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε 40%. Μέσα σε αυτόν τον κόσμο που κινητοποιείται η πλειοψηφία είναι άνθρωποι που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ».
Εξηγώντας, δε, τη διαφωνία του για το στρατόπεδο που έχει επιλεγεί να λειτουργήσει ως κέντρο υποδοχής και καταγραφής προσφύγων στο νησί, είπε ότι «βρίσκεται σε κατοικημένη περιοχή και πέριξ αυτού υπάρχει οικισμός ο οποίος είναι αρκετά ζωντανός και με κόσμο που δεν μπορεί να έχει δίπλα του μια εγκατάσταση», αλλά και ότι είναι δίπλα σε ένα «ενεργό στρατόπεδο».
«Είμαστε εδώ να συζητήσουμε και έχουμε το δίαυλο επικοινωνίας ανοιχτό, να βρούμε μια λύση που να ικανοποιεί και τους πολίτες και την κυβέρνηση», κατέληξε ο ίδιος.

newsbeast
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά