Σε εξέλιξη η πορεία των ενστόλων στο κέντρο της Αθήνας

Σε εξέλιξη είναι η πορεία των ενστόλων στο κέντρο της Αθήνας, οι οποίοι διαμαρτύρονται για τις αλλαγές στο ασφαλιστικό που φέρνει η κυβέρνηση.
Είχε προηγηθεί συγκέντρωση των διαμαρτυρόμενων στην πλατεία Κολοκοτρώνη, όπου το «παρών» έδωσαν και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης και Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης.
Στη διαδήλωση συμμετέχουν τόσο αστυνομικοί, όσοι και πυροσβέστες από όλην την Ελλάδα.
Οι ένστολοι άναψαν καπνογόνα, ενώ κρατούν πανό που γράφουν «Κάποτε οι 300 πέθαναν για την Ελλάδα, τώρα η Ελλάδα πεθαίνει για τους 300», «Η κοροϊδία δεν έχει τέλος, θα το πληρώσετε» και «Αγώνας ζωής και αξιοπρέπειας για το λαό».
Δείτε φωτογραφίες...
asdff01asdff02asdff03asffgg01asffgg02asffgg03asffgg04kl01kl02kl03kl04kl05kl06kl07
eerd05eerd04eerd03eerd02eerd01as023as02as01
Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος
newsbeast
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά