Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο «αντίο» για τον κυβερνήτη του ελικοπτέρου

Τιμές απέδωσαν αγήματα του Ναυτικού - Ο 37χρονος υποπλοίαρχος Αναστάσιος Τουλίτσης έχασε τη ζωή του στην τραγωδία της Κινάρου, τα ξημερώματα της Πέμπτης

Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο αντίο που είπαν το μεσημέρι του Σαββάτου η οικογένεια, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι στον κυβερνήτη του ελικοπτέρου Agusta Bell που συνετρίβη τα ξημερώματα της Πέμπτης στην νησίδα Κίναρος, στο Αιγαίο.

Ο 37χρονος υποπλοίαρχος Αναστάσιος Τουλίτσης ήταν έμπειρος πιλότος, με περισσότερες από 1300 ώρες πτήσης. Ήταν παντρεμένος και ζούσε στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Στην κηδεία του που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στην Μεταμόρφωση Αττικής ήταν παρών ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ενώ τιμές απέδωσαν αγήματα του Πολεμικού Ναυτικού.



























protothema
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά