Βρήκε για τα στελέχη των ΕΔ τα 60 εκατ από το Μέγαρο Μουσικής ο κ. Καμμένος; Διαβάστε την τροπολογία που ψηφίστηκε.


Ψηφίστηκε τροπολογία που «κρατικοποιεί» το Μέγαρο Μουσικής και τα χρέη του (Δάνεια και ληξιπρόθεσμες οφειλές άνω των 350 εκαττομυρίων). Δίνουμε εκατομμύρια για το Μέγαρο και όχι για την ανθρωπιστική κρίση, είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αννα Βαγενά.

Βεβαια θα βρεθουν κάποιοι να πουν ότι οι ΑΝΕΛ δεν την ψήφισαν, όπως δεν ψήφισαν το σύμφωνο συμβίωσης,  το τζαμί κλπ αλλά θα τους απαντήσουν ότι αποτελεί νόμο του Κράτους και χωρίς τους ψήφους τους. Μέχρι σήμερα έχει αποδειχθεί ότι τα σκληρά μέτρα και Νομοσχέδια (ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ, ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ κλπ) θα περνάνε με τις ψήφους των ΑΝΕΛ και όσα δεν ψηφίζουν οι ΑΝΕΛ θα περνάνε με τις ψήφους των άλλων Κομμάτων. Ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του.
 
Και για όσους δεν θυμούνται διαβάστε μια δήλωση από τις τόσες που έχουν γίνει από τον κ. ΥΕΘΑ για το που θα βρει τα χρήματα."
 
Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος αποκαλύπτει πως και από που έχουν βρεθεί τα χρήματα για να επιστραφεί άμεσα και το υπόλοιπο 50% που δικαιούνται να λάβουν οι στρατιωτικοί με βάση την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας με την οποία κρίθηκαν παράνομες. 


Ο Πάνος Καμμένος σε συνέντευξή του στην Real News εξηγεί ότι τα 60 εκατομμύρια που απαιτούνται για την επιστροφή των χρημάτων στους εν ενεργεία τουλάχιστον είναι“το 50% απ΄ όσα έδωσε ο κ.Σαμαράς με μια τροπολογία -την πέμπτη τροπολογία μέσα σε λίγο καιρό- για το Μέγαρο Μουσικής”! Και ο ΥΕΘΑ προσθέτει:
“Το Μέγαρο Μουσικής μπορεί να περιμένει. Οι οικογένειες στρατιωτικών,των εν ενεργεία και των αποστράτων,έχουν φθάσει πλέον στα όρια της εξαθλίωσης”.
 
Ποιος περιμένει δεν ξέρουμε;
 
Διαβάστε και ΕΔΩ Σκάνδαλο μεγατόνων! Κρατικοποιούν το Μέγαρο Μουσικής
 
Την ώρα που ο λαός πεινάει και βρίσκεται στα όρια της ανέχειας, η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ βρίσκει τρόπο να καλύψει τα χρέη των διαπλεκόμενων που... δήθεν θα τσάκιζαν! Τσίπρας και Καμμένος δεν τιμούν ούτε τα λόγια τους!


Πριν εκλεγούν στην κυβέρνηση,  έβγαιναν στα κανάλια και έλεγαν ότι δεν είναι δυνατόν να φορτωθεί ο ελληνικός λαός τα χρέη του Μεγάρου Μουσικής το οποίο επιβάρυναν οι διοικήσεις του Λαμπράκη και του Ψυχάρη.Θεωρούσε αδιανόητο να κρατικοποιηθεί το Μέγαρο Μουσικής και διεμήνυε πως οι εκδότες και οι ολιγάρχες πρέπει επιτέλους να πληρώσουν.

Γιατί άραγε η κυβέρνηση προχωρά σε αυτή την ενέργεια;

-Γιατί Τσίπρας και Καμμένος σπεύδουν να πληρώσουν τα χρέη του Λαμπράκη και του Ψυχάρη, τους οποίους έβριζαν προεκλογικά και τους κατηγορούσαν για διαφθορά και διαπλοκή;

-Με ποια λογική φορτώνονται τα χρέη του Μεγάρου Μουσικής στις πλάτες του ελληνικού λαού;

-Έτσι χτυπούν τη διαπλοκή;


πηγη:
onalert.gr
newsbomb.gr
protothema.gr
http://www.espeth.gr/index.php/2013-05-02-21-15-53/265-k-ypourge-pirate-ta-60-ekat-apo-to-megaro-mousikis-ti-tropologia-psifistike
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά