Καμμένος: Οι Ενώσεις των εε και εα πρότειναν σύνταξη μετά τα 50!!

Βόμβα ήταν αυτό που είπε ο Καμμένος χθές στον Ενικό για το ασφαλιστικό των στρατιωτικών!

Είπε ότι οι ίδιες οι Ένώσεις των εε και εα πρότειναν να βγαίνουν οι στρατιωτικοι στη σύνταξη μετά τα 50!!

Και καλά όπως είπε ο Πρόεδρος ΣΕΕΝΣΑ για τους αξιωματικούς που προέρχονται από σχολές και αναγκαστικά μετα τα 58 θα πάρουν σύνταξη αλλά οι ΕΜΘ?

"Ίδιο είναι να κάνει την ίδια υπηρεσία και να χει αποδοση ένας 45 όπως την έκανε στα 20?"
εννοώντας για τις "γερασμένες " ΕΔ.

Εκει ο Υπουργός δεν απάντησε τίποτα.

Από ότι φαίνεται το θεμα των ΕΜΘ κλείνει εδώ. Δε χρειάζονται ούτε οι ερωτήσεις Ενώσεων. Αφού και ο ίδιος ο Υπουργός είπε ότι οι Ενώσεις πρότειναν μετά τα 50.

Άραγε Ποιες ήταν οι ενώσεις που πρότειναν κάτι τέτοιο? Ποιες οι ενώσεις των ε.ε. που πρότειναν αυτό;;;;;;;;;;;;;;;;;

Σύμφωνα με πληροφορίες μας εκ των εσω υπάρχει μεγάλο παρασκήνιο στο ΥΠΕΘΑ μιας και η ερώτηση για τους ΕΜΘ βρίσκεται στο καλάθι των αχρήστων.

Άλλωστε η λογομαχία μεταξυ Προέδρου ΣΕΕΝΣΑ και Καμμένου έφερε είδηση.
Ότι ο Πρόεδρος βρίσκεται επι σειρά ετών σε καλή θέση αλλά και η αναφορά στο όνομα του Προέδρου ΠΟΕΣ (που εκπροσωπεί τους εε) ως συμβούλου του Καμμένου. Και σωστά ειπώθηκε πως ενας που μάχεται για τα δικαιώματα των εε βρίσκεται δίπλα στον Υπουργό.

Ο Καμμένος δαγκώθηκε και είπε χαμηλόφωνα ότι τον έχει να ακουει για τα προβλήματα των εε.
Έστω και έτσι να ναι αφου τον ακούει τα χει λύσει????

Επίσης γνωρίζουμε ότι όλοι οι σύμβουλοι σε οποιοδήποτε υπουργείο, περιφέρεια ή Δήμο πληρώνονται. Ο Πρόεδρος της ΠΟΕΣ παίρνει τίποτα ως σύμβουλος του κ. Καμμένου;

Πολλά τα ερωτηματικά αλλά οι απαντήσεις εύκολες!!


Β΄μέρος

 
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα . Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο(BBC,Guardian, war-army journalism, data journalism) Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας - Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων στο Arcadiaspot.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Μέλος UNESCO Τεχνών Λόγου και Επιστημών, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή¨

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου