Ο Καμμένος δεν υπέγραψε την ΠΝΠ για την τραπεζική αργία και τα «capital controls»

Διαφοροποιήθηκε από την απόφαση του πρωθυπουργού

Μια ακόμη επιβεβαίωση των τεταμένων σχέσεων ανάμεσα στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον κυβερνητικό εταίρο του, πρόεδρο των ΑΝΕΛ και υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, συνιστά και η απουσία της υπογραφής του τελευταίου από την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για το κλείσιμο των τραπεζών και την επιβολή των ελέγχων κεφαλαίου (capital controls) στις συναλλαγές, η οποία εκδόθηκε μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής.


Ο κ. Καμμένος, όπως φαίνεται και στο σχετικό Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως, δεν έχει υπογράψει την ΠΝΠ.

Και αυτό επειδή, όπως λέγεται, είχε διαφωνίες με το περιεχόμενό της.

Εντύπωση, ωστόσο, προκαλεί ότι η προερχόμενη από το κόμμα του, αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, έχει βάλει κανονικά την υπογραφή της κάτω από την επίμαχη ΠΝΠ.


dikaiologitika
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά