Φραστική κομματική επίθεση απο τον Πρόεδρο ΠΣΑΕΜΘ

Αγαπητοί αναγνώστες,

Το χω πει πολλές φορές και θα το ξαναπώ. Ποτέ μου δεν είχα πολιτικά πιστεύω. Γιατί όταν είχα κάποιοι φρόντισαν να τα γκρεμίσουν. Από πότε δεν πρέπει να λέμε ελεύθερα την γνώμη μας σε αυτή την χώρα ;

Καθώς έβλεπα στα κανάλια πολιτικούς κάθε είδους που καταστρέφουν την χώρα και μόνο με την παρουσία τους έγραψα στο status μου την γελοιότητα με τις κονκάρδες.

Και σας δηλώνω επίσημα ότι είμαι στους αναποφάσιστους και δεν θα παω την Κυριακή να ψηφίσω γιατί μας έχουν τρελάνει όλοι τους.

Οπότε δεν το περίμενα να δεχτώ επίθεση από τον Πρόεδρο του πανελλήνιου συλλόγου ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΕΜΘ κ. Δημήτρη Παναγιώτου επειδή έγραψα για τις κονκάρδες... Δείτε με τι ευγένεια μου σχολιάσε.

Τα σχόλια δικά σας!!

Μάλλον ο κ. Παναγιώτου θέλει να ασπαζόμαστε μόνο τα δικά του πιστεύω
Κυριε Παναγιώτου καλή ψήφο και καλή συνέχεια στο έργο σας

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

1 σχόλια:

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά