Δυο παγκάρια είχε διαρρήξει ο 27χρονος στρατιωτικος

Στρατιωτικός έκλεβε εκκλησίες στον Έβρο!
 
 
Ενας αστυνομικός τον έπιασε σχεδόν επ' αυτοφόρω 
Ένας νεαρός μόνιμος στρατιωτικός που υπηρετεί σε μονάδα του Έβρου είχε ρημάξει τις τελευταίες δέκα ημέρες τις εκκλησίες στα χωριά της παραμεθόριας περιοχής! Στην τελευταία του απόπειρα, είδε έναν αστυνομικό και προσπάθησε να διαφύγει.

Ήταν το μεσημέρι του Σαββάτου όταν ο αστυνομικός θεώρησε ύποπτες τις κινήσεις του 27χρονου που ήταν σκυμμένος στην πόρτα της εκκλησίας ενός χωριού και πλησίασε για να δει τι συνέβαινε. Μόλις εκείνος τον αντιλήφθηκε, μπήκε στο αυτοκίνητό του και τράπηκε σε φυγή. Ωστόσο, ο αστυνομικός ειδοποίησε την υπηρεσία του και αμέσως στήθηκαν μπλόκα.

Σε μικρή απόσταση, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο και συνέλαβαν το νεαρό στρατιωτικό που οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Ορεστιάδας. Κατά την διάρκεια της προανάκρισης, ομολόγησε ότι από τις 26 Ιουνίου είχε διαρρήξει τα παγκάρια δύο εκκλησιών και είχε αποπειραθεί να παραβιάσει άλλο ένα σε άλλα τρία χωριά του Έβρου. Έτσι, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας και το Ι.Χ. αυτοκίνητό του κατασχέθηκε, ενώ ενημερώθηκαν οι αρμόδιες στρατιωτικές αρχές.

protothema
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά