Παρουσία του Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ και του Προέδρου του ΙΒΑΝ η τελετή υπογραφής της έκθεσης αξιολόγησης του Διεθνούς Συμβουλίου Ελεγκτών του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες


Πραγματοποιήθηκε εχθές στο Διεθνές Στρατηγείο του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες η τελετή υπογραφής και παράδοσης της έκθεσης εξωτερικής αξιολόγησης του Διεθνούς Συμβουλίου Ελεγκτών του ΝΑΤΟ (ΙΒΑΝ) παρουσία του Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ Alexander Vershbow και του Προέδρου του ΙΒΑΝ Δρ. Χαρίλαου Χαρίση.

 

Η έκθεση υπογράφηκε από τους Προέδρους των Ελεγκτικών Συνεδρίων της Πολωνίας και της Ισπανίας κκ Krzysztof Kwiatkowski και Ramón Alvarez de Miranda που είναι αυτά που πραγματοποίησαν την εξωτερική αξιολόγηση.

 

Στην τελετή παρέστησαν ακόμη ο Πρέσβης της Πολωνίας στο ΝΑΤΟ Jacek Najder, και Πρέσβης της Ισπανίας στο ΝΑΤΟ Miguel Aguirre de Cárcer, ο Βοηθός Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ για θέματα ανώτατης διοίκησης Wayne J. Bush,  μέλη των διπλωματικών αποστολών της Πολωνίας και της Ισπανίας και τα μέλη του ΙΒΑΝ.

 

Η έκθεση εξωτερικής αξιολόγησης του ΙΒΑΝ προωθήθηκε σήμερα στο Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ και εν συνεχεία θα δοθεί στους Πρέσβεις των χωρών μελών της Συμμαχίας που συμμετέχουν στο Βορειοατλαντικό Συμβούλιο. 

 

Η έκθεση αναφέρει ότι το Ελεγκτικό Συνέδριο του ΝΑΤΟ (ΙΒΑΝ) πέρασε με επιτυχία τη διαδικασία αξιολόγησης και επιβεβαιώνει τα υψηλά επαγγελματικά πρότυπα αποτελεσματικότητας και αποδοτικότητας που τηρεί καθώς και την έγκυρη πληροφόρηση που παρέχει στις Κυβερνήσεις των χωρών μελών της Συμμαχίας.

 

Τέλος, σημειώνεται ότι είναι η πρώτη φορά στην 65χρονη ιστορία του ΙΒΑΝ που υποβάλλεται σε εξωτερική αξιολόγηση και εντάσσεται πλέον στα ελάχιστα (30 περίπου) παγκοσμίως ανώτατα ελεγκτικά ιδρύματα που έχουν αξιολογηθεί σε σύνολο 194.

 



Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά