Η φωτογραφία του γονατισμένου "στρατιώτη" ανήκει σε μένα και έχει ως πηγη τα "Στρατιωτικά θέματα"

Βλέπω παντού σε μπλόγκ και site ψευδής αναρτήσεις με την δικιά μου φώτο της οποίας έχω τα πνευματικά δικαιώματα αφού την τράβηξα εγώ στην Τρίπολη.

Συγκεκριμένα την Τετάρτη που πέρασε στην Πλατεία Άρεως για το ρεπορτάζ του τροπαίου.

Βλέπω μετά λύπης μου ότι από κανένα δεν έχω ερωτηθεί για να επιτρέψω να την αναρτήσει και με το Newsarcadia που επικοινώνησα μου ζήτησε συγνώμη. Ουτε ανήκει σε άλλα τοπικά site!! Μπειτε επιτέλους να δείτε τις δικές τους φώτο!! Ούτε του kalimera- arkadia ούτε του arcadiaportal ούτε κανενός άλλου!!

Δεν έβαλα λογότυπο στις 200 φώτο από το τρόπαιο, γονάτισαν και άλλοι, και τις μοιράστηκα μόνο με τους αναγνώστες μου. Ουδέποτε έκλεψα από κάποιον συνάδελφο κάτι για να βάλω εμένα ως πηγή.

Και πάλι αν με είχαν ρωτήσει θα επέτρεπα και χωρις πηγή και χωρις το ονομά μου και μάλιστα και καποιοι συνάδελφοι δεν φταίνε γιατί δεν ήξεραν και τους ευχαριστώ που έστω μου είπαν δεν το ξέραμε.
Αυτό λοιπόν λέγεται κλοπή πνευματικών δικαιωμάτων και έχει διαστρεβλωθεί η είδηση στο βωμό των "κλικ".

Και  είναι υπαξιωματικός και όχι στρατιώτης. Δεν έτρεχαν οπλίτες!!!

ΒΑΛΙΑ ΑΜΠΑΤΖΗ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Οι πηγές λοιπόν είναι:
http://stratiotikathemata.blogspot.gr/2014/03/1_19.html

http://voltastintripoli.blogspot.gr/2014/03/1_19.html
https://www.youtube.com/watch?v=pFzoHysC4z0  
και στο βίντεο στο 9.30 λεπτό δείχνει αυτόν και τι δήλωσε

Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου